"Милоје Хаџић – Шуле"
ПИШИТЕ ДОМУ ЗДРАВЉА РАЧА

  Уколико имате проблема у приступу овом сајту или приметите да постоје неки проблеми у његовом раду, контактирајте програмерску фирму Спектрум кооператива, како бисмо отклонили квар.

  Спектрум кооперативу можете контактирати на телефон 062/234-251 или на и-мејл: kontakt@spektrum.rs. Интернет презентација Спектрум кооперативе налази се на адреси: www.spektrum.rs.

  Спектрум кооператива је програмерска фирма која израђује велики број софтвера и пружа низ услуга који унапређују пословање предузећа, фирми и приватних лица и предузетника. Унапређење пословања својих клијената Спектрум кооператива постиже повећањем посећености сајта својих клијената Спектрум кооператива, као и повећањем броја пратилаца профила својих клијената на друштвеним мрежама. Повећањем посећености сајта повећава се и број продатих производа и услуга и број склопљених пословних партнерства, док се повећањем броја пратилаца побољшава препознатљивост бренда и производног асортимана али и омогућава непосредна комуникација и пословање са корисницима друштвених мрежа.

  Услуге које Спектрум кооператива пружа својим клијентима с циљем повећања посећености њиховог сајта су следеће:

  Оптимизација сајта – омогућава максимално искоришћење потенцијала које ваш сајт има. Оптимизација сајта се састоји од техничког унапређења сајта, побољшања његове брзине, побољшања његове безбедности, и свих других техничких аспеката, али и од унапређења квалитета садржаја сајта и начина његовог организовања и структурисања. На овај начин омогућава се побољшање позиције сајта у интернет претраживачима али и његова доступност и корисност његовим посетиоцима.

  Израда сајта – мора да буде квалитетна да би инвестиција у њега била оправдана. Модеран сајт мора да буде доступан на свим уређајима и у свим интернет прегледачима, мора да буде прилагођен за мобилне телефоне и све ширине екрана. Поред тога, сајт треба да буде безбедан на начин да подаци које његови корисници уносе буду заштићени од крађе, али и да не може бити срушен преко злонамерних спољних напада. Сајт такође треба да буде атрактиван, лако доступан, читљив и релевантан.

  Вођење Фејсбук странице – вам омогућава непосредну комуникацију са својим пратиоцима и могућност да их лако информишете о новостима у вашој фирми и упућујете на понуду са вашег сајта. Фејсбук пружа низ опција за промоцију вашег рада на ефикасан начин који ће вам помоћи да дођете до велико броја нових клијената, купаца и пословних партнера.

  Вођење Инстаграм профила – вам прућа могућност да се обратите младим људима који су највећи корисници ове друштвене мреже и да их привучете свом бренду путем креативних и занимљивих објава које ће привући њихову пажњу.

  Спектрум кооперативу можете контактирати на телефон 062/234-251 или на и-мејл: kontakt@spektrum.rs. Интернет презентација Спектрум кооперативе налази се на адреси: www.spektrum.rs.

  Тренутно он-лине: 1
  Данас: 12
  Ове недеље: 37
  Укупно посета: 25788

  Mapa | Opština Rača | DZ Rača RFZO

  Sva prava zadržana © 2014. Dom zdravlja "Miloje Hadžić - Šule" Rača